Sve o AC Milanu
AC Milan - Bloger.hr
Redirect

Preselili smo na novu domenu: milanmania.bloger.hr

Biti ćete automatski preusmjereni za 5 sekundi...

Blog
srijeda, siječanj 9, 2008
Trenutno je vrlo aktualan i mladi francuski napadač u redovima Lyona Karim Benzema koji je izjavio za Gazzette dello Sport kako mu je san zaigrati u Milanu, u tandemu s njegovim idolom Ronaldom.

Mladi Benzema je ove sezone postigao 21 pogodak u 33 utakmice, dvanaest u francuskom prvenstvu, tri u Ligi prvaka te dva za reprezentaciju Francuske, a ostale golove dao je u francuskim kupovima.

"Ove sezone želimo po sedmi uzastopni put osvojiti francusko prvenstvo, a mislimo kako možemo iznenaditi i Manchester United" - rekao je Benzema.

Na pitanje koji su po njemu pet najboljih mladih igrača u svijetu brzo je odgovorio: "Prvi je Messi, onda Cristiano Ronaldo, Rooney, Nasri i Aguero iz Atletico Madrida."

"Milan je moj san. Tamo igra moj idol Ronaldo, koji je igrač s drugog planeta. Također volim Real Madrid, ali dragi su mi i Juventus, Inter i Manchester United." - dodao je.

Recimo i to, Benzema će na Europskom prvenstvu činiti ubojiti tandem s Ben Arfom, uz Henryja i Trezegueta bit će to slatke brige u izboru napadača za francuskog izbornika.

Index.hr
acm1989 @ 12:58 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.